Kassandra Rivera | Wiki / biografija, amius, Rosie Rivera, ttis, grynoji vert, nuotraukos, vai

Kassandra Rivera, ymybi vaikas ir socialini tinkl influencer, yra Kassandra. Taip, ji buvo inoma dar net negimusi. Kassandra River yra Kassandros motina, raytoja ir realybs vaigd Rosie River. Jos mama yra gerai inoma dl savo darbo realybs televizijoje, ypa tokiose laidose kaip I Love Jenni.

Kassandra Rivera, įžymybių vaikas ir socialinių tinklų influencerė, yra Kassandra. Taip, ji buvo žinoma dar net negimusi. Kassandra River yra Kassandros motina, rašytoja ir realybės žvaigždė Rosie River. Jos mama yra gerai žinoma dėl savo darbo realybės televizijoje, ypač tokiose laidose kaip „I Love Jenni“.

Rosie taip pat yra autorė. Kita vertus, Kassandra tapo žinoma influencere. Rosie, buvusi Kassandros vaikino dukra, turi daugiau nei 236 tūkst. Instagram sekėjų. Jos gerbėjų skaičius augs, kai ji augs, nepaisant to, kad ji yra paauglė. Sužinokite, ar Kassandra šiuo metu susitikinėja su vyru.

Kiek metų yra Kassandra Rivera?

Kassandra gimė 17 m. kovo 2003 d. Los Andžele, Kalifornijoje, JAV, ji gimė. Šiuo metu jai 19 metų. Ji taip pat yra Amerikos pilietė. Ji taip pat yra baltosios rasės kilmės. Jos zodiako ženklas yra Žuvys.

Kassandra, vidurinis vaikas, Samantha, yra tik aštuoneriais metais vyresnė už dešimties metų Kassandrą.

Rosos dukra Rosa yra dvylika metų vyresnė už jos brolį Eliasą, kuriam šiemet sukako šešeri. Kassandra, būdama vyriausia iš savo brolių ir seserų, nieko nestebina. Savo „Instagram“ tinkle rasite daugybę nuotraukų, kuriose Kassandra leidžia laiką su jaunesniais broliais ir seserimis.

Skaitykite taip pat: Barbara Roufs | Vikipedija, kaip ji mirė? Amžius, vaikai ir nuotraukos

Kokia yra Kassandros Riveros grynoji vertė?

Kassandra, 19-metė paauglė, neatskleidė savo grynosios vertės. Rosie Rivera, Kassandros motina, turi 4 mln. Rosie Rivera taip pat yra Jenni Rivera Enterprises įkūrėja. Šiuo metu ji yra finansiškai priklausoma nuo savo tėvų. Kita vertus, žinomas vaikas dėl savo tėvų uždarbio gyvena prabangų gyvenimo būdą. Jos tėvas, kurio grynoji vertė viršija milijoną dolerių, taip pat yra turtingas.

Su kuo susitikinėja Kassandra Rivera?

Rivera gali būti vieniša. Ji niekada anksčiau nebuvo ištekėjusi. Rivera visą informaciją apie savo santykius ir meilės gyvenimą laikė privačia. Neabejotina, kad ji palaikė intymius santykius su bent vienu vyru, tačiau šią paslaptį jai pavyko išsaugoti.

Kas yra Kassandros Riveros tėtis?

Ricky Rodriguezas yra Kassandros tėvas. Rosa, Kassandros mama, sutiko jį, kai jis dar buvo mažas. Jai buvo 20 metų. Nors informacijos apie Rikį nėra daug, aišku, kad Ricky ir Kassandra yra labai artimi.

Stebėkite mus ir gaukite momentinių naujinių

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifK3AjqSYrKuRo7GzrYyroK%2BdopZ8

 Share!