Stephanie Link CNBC Wiki/biograafia, vanus, netovrtus, karjr, abikaasa, pikkus ja fotod

Stephanie Link on CNBC kaasttaja, Ameerika peainvesteeringute strateeg ja Hightoweri investeerimislahenduste ritegevuse portfellihaldur. Varem ttas ta TIAA Global Asset Managementis aktsiainvesteeringute ja aktiivse portfellihalduse juhtimise direktorina.

Stephanie Link on CNBC kaastöötaja, Ameerika peainvesteeringute strateeg ja Hightoweri investeerimislahenduste äritegevuse portfellihaldur. Varem töötas ta TIAA Global Asset Managementis aktsiainvesteeringute ja aktiivse portfellihalduse juhtimise direktorina.

Stephanie Linki karjäär – ülevaade

Stephanie on CNBC kaastöötaja. Ta on esinenud saates Closing Bell ja Fast Money Halftime, samuti SquawkBoxis ja The Kudlow Reportis. Tema esimene koht oli Ameerika aktsiavahendus- ja väärtpaberifirma Dean Witter Reynolds.

Stephanie oli tema järgmise töökoha TheStreet, Inc. investeerimisdirektor. Jim Cramer oli tema partner Action Alerts Portfolio haldamisel. Ta oli ka finantskirjaoskust edendava Street Foundationi esimees.

Loe ka: Anastasia Amoroso CNBC, Wikipedia, biograafia, abikaasa, netoväärtus, fotod ja faktid

Stephanie Link töötas TIAA Global Asset Management aktsiaportfellihaldurina ja tegevdirektorina. 2018. aasta juulis asus Stephanie TIAA Investmentsis aktsiainvesteeringuid juhtima.

2020. aastal lahkus ta ettevõttest. Ta on ka Basking Ridge Presbyterian Churchi investeeringute nõuandenõukogu esimees. Link nimetati 2020. aasta juunis Hightoweri peamiseks investeerimisstrateegiks.

Link vastutab Hightoweri investeerimislahenduste kasvatamise ja laiendamise eest, mis pakub sisseostetud investeerimisjuhi teenuseid (OCIO), mudelportfelle, eraldi hallatavaid kontosid (SMA) ja investeerimisuuringuid.

Kui vana on Stephanie Link? – Vanus

Stephanie Link on 51-aastane Ameerika ärinaine ja telenägu. Ta sündis 10. veebruaril. Praegu on ta CNBC saate "Halftime Report" kaassaatejuht. Ta on olnud ka CNBC saates "Closing Bell" kaastööline ja CNBC saate "Squawk Alley" saatejuht.

Kui pikk on Stephanie Link? – Kõrgus 

Stephanie Link on finantsanalüütik ja rahajuht, kes on töötanud Wall Streeti suurimate nimede heaks. Link on ka kahe raamatu autor: “Samm-sammuline juhend investeerimiseks nagu professionaal” ja “The Stretch”. Niisiis, mis on Stephanie Linki pikkus? Stephanie Link on 5'3 tolline.

Stephanie Link abikaasa

James ja Stephanie on õnnelikus abielus. Neil on kolm last, Yanni, Georgie ja Stamati.

Stephanie Linki palk

Stephanie teenib keskmist aastapalka 200,000 250,000–XNUMX XNUMX dollarit. See on CNBC ankru/reporteri keskmine aastapalk.

Stephanie Link Net Worth

Stephanie netoväärtus on hinnanguliselt miljon dollarit. Tema peamine sissetulekuallikas on töö CNBC kaastöölisena.

Järgige meid koheste värskenduste saamiseks

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifKbAjqyrnqiYlruqsYyloKejXw%3D%3D

 Share!